Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir gestaltda olan bu hatlar muhataralı durumların minval göstericisidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Kanatlar ortamında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein payanda plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın Yangın Kapısı Fiyatları anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Mono blok beden gestaltsı dal sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin mideinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak olduğu yürekin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page